Luc Tuerlinckx, Consumentenombudsman Telecom.
Volledig scherm
PREMIUM
Luc Tuerlinckx, Consumentenombudsman Telecom. © BELGA / RV

Chaos blijft duren bij Telenet, en toch gaan de prijzen omhoog: dit kan je doen

Nog nooit regende het zo veel klachten over Telenet, maar de prijzen gaan wel met 6 procent omhoog. “Dit zijn straffe omstandigheden”, zegt ombudsman Luc Tuerlinckx. Dit zijn de 5 meest gemelde klachten en dit kan je doen als klant. “Als gedupeerde heb je recht op een schadevergoeding.”

75 reacties

  • Dany Van Gucht

    11 maanden geleden
    En dat ze pertinent weigeren een papieren factuur op te sturen wanneer de klant er om vraagt, daar mag ook iets aan gedaan worden
  • Marc Loddewijkx

    11 maanden geleden
    Ze vervangen op eigen verzoek een goed werkende decoder door hun TV box die vol software fouten zit. Zij noemen dit een 'storing' (die dan permanent is?) zeggen dat ze het gaan verhelpen maar dat er geen tijd op kan geplakt worden. Dus inferieur product voor hogere prijs, maar dat vinden ze normaal. Huilen met de pet op.
  • Andy Vande Reyd

    11 maanden geleden
    Toch straf dat die prijzen omhoog duwen steeds zonder problemen lukt he? Misschien moeten ze die meesterbreinen maar eens op de technische dienst plaatsen, wie weet krijgen zij het wel opgelost.
  • André Willems

    11 maanden geleden
    Ik ben klant van Telenet sedert 23 jaar en ben uiterst tevreden van hun diensten . Niks op aan te merken . De prijs zal niet zoveel verschillen met andere providers dus blijf ik waar ik ben , Bij Telenet dus !
  • John Verstraeten

    11 maanden geleden
    Zoveel problemen gehad met Telenet, ook kennissen zelfde, en durven niet weg gaan omdat ze denken dat als ze veranderen van mailadres dat niemand hun gaat terugvinden :-) maar zet gewoon een paar maanden op voorhand een footer in je mail dat je gaat wisselen en doe het gewoon. Ik ben sinds een paar jaar bij Scarlet en betaal 41€ maand, en eerlijk waar, de snelheid is beter (70mbs) dan wat ik bij Telenet had (soms maar 30mbs), bij kennissen zelfde probleem. Just do it.