KIJK. Bezorgde dit briefje Antwerp de titel? Kampioenengoal van Alderweireld was geen toeval: “Hier hadden we op getraind”

Het was de allesbepalende zet van Mark van Bommel. Toby Alderweireld die, toen Antwerp in Genk met de rug tegen de muur stond, voorin postvatte. Wat de verdediger vervolgens in minuut 94 deed, werd voetbalgeschiedenis. En allerminst toeval, zo vertelden Marc Overmars en Paul Gheysens.

8 reacties

  • Dirk Van den Bogaert

    11 maanden geleden
    Met of zonder papiertje het doelpunt van het jaar, zelfs al was die nevencompetitie op dat moment al gesloten.
  • Hubert Breugelmans

    11 maanden geleden
    Proficiat Antwerp ik ben wel een Beerschot fan maar ik kan goed begrijpen dat het behalen van de titel een zeer mooie zaak is. Heel goed gedaan ANTWERP
  • Polutnik Ronald

    11 maanden geleden
    Het is toch uitgekomen wat ik voorspelt had , dat de scheidsrechters en de VAR beslissend zouden zijn voor de winst voor Antwerp . En nu is het wel gemakkelijk van Van Bommel om te zeggen dat Genk toch zuivere penalty's had moeten krijgen , nu de buit binnen is . Maar als ze verloren hadden wat wel moeilijk kon door de scheidsrechter , dan waren het lichte of geen penalty's
  • Kris Waclawski

    11 maanden geleden
    ach wat. Verboomen was de beslissende factor. Zal best nog een eitje te pellen hebben gehad met Vrancken na het Beerschot verhaal : wanneer zelfs Van Bommel gistern openlijk verklaart dat Genk minstens 1 zuivere penalty niet kreeg, en een tweede die "ook gefloten kon worden" zegt dat veel over Van Bommel, en nog veel meer over Verboomen.
  • Rudy de clerck

    11 maanden geleden
    Bataille is een topper