Tim Hofman
Volledig scherm
Tim Hofman © Brunopress

Nederlands programma ‘BOOS’ van Tim Hofman veel gevraagd om iets te doen rond de dood van Sanda Dia

Het programma ‘BOOS’ krijgt veel berichten met de vraag of het iets kan maken over de dood van Sanda Dia. Presentator Tim Hofman roept op contact met hem op te nemen. Hij is woensdag ook aanwezig op een protest in Den Haag.

14 reacties

  • joseph kellens

    11 maanden geleden
    Hollanders zijn krenteriger maar niet zo dom als de Belgen. Commercieel en qua samenleving hebben ze directere uitspraken. Het lont is aangestoken, wie gaat dat tegenhouden? Als Duitsers en Fransen er zich mee gaan moeien , is het hek volledig van de dam. Wij leven nu eenmaal in de EU , en kunnen het EU burgers niet kwalijk nemen als ze hun ongezouten mening uitkramen. Wij doen dat ook regelmatig op Duitsers en Fransen.
  • Danny De paepe

    11 maanden geleden
    1. Hollanders moeid u in uw eigen kot. 2. Stop de wraakgevoelens eens. Zelfs de nabestaanden hebben die niet.
  • Leentje De Brauwer

    11 maanden geleden
    Hoeveel is veel? En ja, je kan het niet eens zijn met de uitspraak, maar het recht in eigen handen willen nemen is er vèr over. Hoe ver willen ze daarmee gaan en willen ze ook verantwoordelijkheid opnemen voor hun woorden en daden? Vele roepers doen dit vanuit de anonimiteit, de lafaards.
  • Gino Denil

    11 maanden geleden
    Het proces van de reuzegommers moet niet overgedaan worden. Dat van de rechters moet niet gemaakt worden. Wat wel gewenst is dat is een evaluatie van de hele rechtsgang, van wetgeving-onderzoek-aanklacht-procesgang-arrest, en waar de rechters maar het sluitstuk van zijn.
  • Leen Demeyer

    11 maanden geleden
    Willy, dat ben ik helemaal met jou eens. Maar met polariseren bedoel ik dat ze hier een racisme probleem van gaan maken. En dat vind ik gewoon niet meer ok om alles en iedereen in Nederland te gaan ophitsen. BLM is zich al met de zaak aan het moeien. Komaan zeg.