“Complete waanzin”: 10,5 miljoen pogingen om zwembad te winnen bij Qmusic

Maar liefst 10,5 miljoen keer probeerden luisteraars binnen te raken in de ochtendshow van Qmusic. Met reden: de radiozender gaf dinsdag gratis zwembaden weg.

evdg

Geen plonsbadje, wel een ingegraven luxezwembad van Willy Naessens voor wie binnenraakte in de Q-ochtendshow. Dat was de belofte van presentatoren Maarten en Dorothee. Luisteraars mochten dinsdag bellen tussen 7 uur en 9 uur, wie erin slaagde het callcenter te overtuigen en doorverbonden raakte tot in de live-uitzending, won. Volgens cijfers van de radiozender rinkelde de telefoons in het callcenter maar liefst 10,5 miljoen keer in twee uur tijd. “Complete waanzin”, klinkt het in het persbericht.

LEES OOK. Ahmed wint gratis zwembad dankzij QMusic: “Mijn kinderen gaan zó blij zijn”

Vijf winnaars

Uiteindelijk mochten vijf luisteraars zich gelukkig prijzen. Ahmed uit Overpelt won het allereerste zwembad. Hij maakte zijn kinderen van 5, 8 en 9 jaar dolgelukkig. Tim uit Erpe-Mere was de tweede gelukkige. Hij ging ervoor met een groep vrienden, het zwembad kon wel enkel bij hem geplaatst worden en uiteindelijk was hij ook degene die binnenraakte in de uitzending. Ook luisteraars Hanne en Sieya werden beloond. Het vijfde en laatste zwembad is voor Katrin uit Kontich, zij kreeg de boodschap live aan haar voordeur te horen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER