Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © AFP

Carrefour verlaagt opnieuw prijzen van honderdtal producten

Carrefour verlaagt de prijzen van een honderdtal producten in ons land. Het is de tweede maand op rij dat de Franse supermarktketen prijzen verlaagt.

  1. In welke regio doe je het goedkoopst boodschappen? “In buurgemeenten kunnen de prijsverschillen opmerkelijk zijn”
    PREMIUM

    In welke regio doe je het goedkoopst boodschap­pen? “In buurgemeen­ten kunnen de prijsver­schil­len opmerke­lijk zijn”

    De concurrentie tussen supermarkten in Vlaanderen is moordend. Ketens blijven maar uitpakken met promoties. Toch is het niet altijd duidelijk waar je nu écht de goedkoopste boodschappen kan doen. Zelfs bij de goedkoopste supermarktketen van Vlaanderen verschillen de prijzen per gemeente. Hoe komt dat? En in welke regio vul je dan het goedkoopst je winkelkar? We vragen het aan Retailexpert Silvie Vanhout (Gondola Academy).
  2. HET DUEL. Mahdi (CD&V) en Vaneeckhout (Groen) vol in de aanval over migratie: “U maakt Vlaams Belang op die manier alleen maar groter”
    61

    HET DUEL. Mahdi (CD&V) en Vaneeck­hout (Groen) vol in de aanval over migratie: “U maakt Vlaams Belang op die manier alleen maar groter”

    In het derde ‘Duel’ in de studio van VTM Nieuws namen CD&V-voorzitter Sammy Mahdi en Jeremie Vaneeckhout, co-voorzitter voor Groen, het zondagmiddag tegen elkaar op. Het werd een vijandig duel, waarin zeer scherpe verwijten over en weer werden geslingerd binnen de thema’s zorg, landbouw en migratie. Met name over migratie gingen de twee kopstukken fel tekeer tegen elkaar. “U gedraagt zich als een aanhangwagen van extreemrechts”, zei Vaneeckhout. “Het beste communicatiebureau voor Vlaams Belang zijn de ideeën van de groenen”, stelde Mahdi.