Lukaku.
Volledig scherm
PREMIUM
Lukaku. © VTM

EXCLUSIEF. Romelu Lukaku wil geschiedenis schrijven, of hij nu start of niet: “Dit is het moment in m’n carrière waarbij ik aan de ploeg denk. Niet meer aan mezelf”

Mediadag in Milaan. En dan moet de polyglot in Romelu Lukaku bovenkomen. Als op een na meest aangevraagd speler laveert Lukaku vakkundig van tv-station naar krantenjournalist, van Frans naar Italiaans. Speeddaten met de ‘koning van Milaan’, die uitkijkt naar zaterdagavond. “Ik kan op elk moment het verschil maken. Van bij het begin of als invaller. Dat weten we nu wel. De trainer ook.”

11 reacties

  • Ronny Popelier

    11 maanden geleden
    Hopelijk een mooie faire wedstrijd met paar mooie goals voor zowel Romelu Inter als voor Kevin City. Denk dat Inter in zo´n wedstrijden een voetje voor heeft. Zou ook fantastisch mooi zijn als onze landgenoten schitteren , en Big Rom twee doelpunten kan maken , op naar een mooie wedstrijd.
  • Jan Daems

    11 maanden geleden
    Dat is niet zijn eerste straffe uitspraak en 't zal zeker niet de laatste geweest zijn... we weten ondertussen wat die waard zijn.
  • Chris Van den Eede

    11 maanden geleden
    Leeft op een andere planeet, denkt alleen aan zichzelf, gedraagt zich meestal als een verongelijkte kleuter jammer genoeg en laat in interviews zien dat hij het niet snapt. Mooie verdienste bij de Rode Duivels en zeker een meerwaarde maar ik hoop dat City wint.
  • John Ulmer

    11 maanden geleden
    Ik zet mijn geld op Inter.
  • david elaut

    11 maanden geleden
    Romelu mag winnen van me!