Lulu Aertgeerts zoals ze te zien was in 'Wittekerke' en nu
Volledig scherm
PREMIUM
Lulu Aertgeerts zoals ze te zien was in 'Wittekerke' en nu © VTM / Joel Hoylaerts / Photo News

Lulu ‘Joke’ Aertgeerts is al dertien jaar alleen: “Ik zou niet willen dat een relatie nog volledig beslag legt op mijn leven”

BVZe speelde tien jaar lang Joke in ‘Wittekerke’, maar de laatste jaren is Lulu Aertgeerts (60) zo goed als helemaal van het scherm verdwenen. “Er is naast mijn voltijdse job weinig ruimte om nog een tv-rol te spelen”, legt ze uit in ‘Dag Allemaal’, in een gesprek over zestig worden, de liefde voor haar twee zoons en haar leven als happy single. “Er komen nog wel mannen voorbij, maar geen enkele met wie ik onder hetzelfde dak wil leven.”

  1. Hugo Sigal blikt terug op Songfestival: “Onze paarse pakjes zijn samen met Nicole gecremeerd”
    BV

    Hugo Sigal blikt terug op Songfesti­val: “Onze paarse pakjes zijn samen met Nicole gecremeerd”

    Deze week is het de beurt aan Mustii om ons land te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival, maar in 1973 stonden Nicole en Hugo nog samen op het iconische podium met hun herkenbare paarse pakjes. Tijdens de afscheidsplechtigheid van Nicole werden de pakjes met haar gecremeerd. “Voor mij symboliseerde dat het dubbele afscheid: van haar en van Nicole & Hugo”, vertelt Hugo Sigal aan ‘Gazet van Antwerpen’.
  2. EXCLUSIEF. Dennis Black Magic schreeuwt onschuld uit vanuit zijn cel: “Ik heb gewoon mijn werk gedaan”
    PREMIUM
    BV

    EXCLUSIEF. Dennis Black Magic schreeuwt onschuld uit vanuit zijn cel: “Ik heb gewoon mijn werk gedaan”

    “Ik verwacht geen complete vrijspraak in beroep. Maar ik verwacht wel een eerlijker proces.” Dat zegt Helena Catoir, de 24-jarige verloofde van Dennis Black Magic (49), nu de ex-pornoproducent in beroep gaat tegen zijn veroordeling voor het verkrachten van acht vrouwen. In een exclusief gesprek met ‘Dag Allemaal’ - én met Dennis Black Magic zelf, die ons vanuit de gevangenis te woord staat - stelt ze zich meer dan één vraag bij de werkwijze van de rechtbank. “Eén meisje heeft brieven gestuurd waarin ze schrijft dat hij haar niet heeft verkracht. Resultaat: tóch veroordeeld.”