In de Belg (61) zijn vrachtwagen lagen 156 blokken coke van telkens één kilo.
Volledig scherm
In de Belg (61) zijn vrachtwagen lagen 156 blokken coke van telkens één kilo. © ERSOU / ERSOU

Belgische truckchauffeur (61) betrapt met 156 kilo coke die hij ging afleveren in Engeland

Een 61-jarige Belg kijkt mogelijk aan tegen een jarenlange celstraf nadat in zijn vrachtwagen een lading coke is gevonden met een straatwaarde die volgens de politie oploopt tot meer dan 20 miljoen euro. In zijn vrachtwagen lagen 156 blokken van telkens één kilo cocaïne.

5 reacties

  • Jos Plessers

    11 maanden geleden
    Als ie t uit vrije wil gedaan heeft en/of op de hoogte was(want meestal weet je niet wat ze laden),dan mag ie wat mij betreft zeer oud worden in de gevangenis, ja.Alle dagen is er op tv te zien,hoe lang ze gestraft zullen worden ivm drugssmokkel.
  • Dolph Dewalt

    11 maanden geleden
    Denk dat dit nog maar peanuts is in vergelijking met de hoeveelheden dat wel al op hun bestemmingen zijn geraakt.
  • Marcus Camps

    11 maanden geleden
    En het enige wat ze bereiken is dat er weer gasten in de gevangenis zitten ipv te werken en dat de prijs van de drugs nog omhoog gaat waardoor het geweld nog toeneemt. Zolang men geen mega boetes gaat opleggen aan iedereen die gepakt wordt met drugs in zijn lijf zal het niet ophouden.
  • Roland Creemers

    11 maanden geleden
    Betaal iedereen een loon en later een pensioen zoals onze ministers,dan heb je deze toestanden niet.
  • wesley netnem

    11 maanden geleden
    De Kleine vissen de transporteurs krijgen zware straffen ...de grote bende leiders zitten in Dubai of elders van hun centen te genieten . Ik vindt het Raar dat de geld Stromen niet aangepakt worden dat de overdreven Luxe die zulke bendeleiders laten zien niet aangepakt wordt ..Maar ja dan Raken ze ook aan de Legale zaken zoals Vastgoed bonzen , vaak Vriendjes van de Politiek die 90% van het Drug geld witwassen !! Vastgoed is perfect om geld wit te wassen ...zeker in het buitenland .