Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Hij is 1 miljard waard”: hoe topspits Erling Haaland uitgroeide tot commerciële magneet die Kevin De Bruyne in zijn schaduw duwt

De oudste zoon van Kevin De Bruyne viel als een blok voor zijn x-factor. Romelu Lukaku prijst hem de hemel in. Bij Manchester City gaat om de 12 seconden een shirt met zijn naam over de toonbank. Aan de vooravond van Champions Leaguefinale tegen Inter geven wij u een inkijk in de commerciële miljoenendeals van een superster-in-de-maak, Erling Haaland. Sommigen zijn zelfs van mening dat het Noorse fenomeen (22) effectief 1 miljard waard is: “Tel het maar eens uit.”

12 reacties

  • hugo van der speeten

    11 maanden geleden
    Haaland is zoals Lukaku moet het van zijn snelheid en kracht hebben ,als die eenmaal verdwenen is .
  • Andy Van Daare

    11 maanden geleden
    Ronadlo mocht dan wel "show" hebben Marc Vereecke, het is wel een super talent met nog des te meer inzit, er is werkelijk iemand die achter de werkethiek en wilskracht van Ronaldo kan komen, ondanks zijn arrogantie nu en dan heeft menig mens respect voor hem en heeft hij het hart op de juiste plaats, talloze keren bewezen.
  • Marc Vereecke

    11 maanden geleden
    Toptalent Erling Haaglanden wordt nog beste speler OOIT ; zonder al die show zoals Ronaldo en co . Fantastische kerel !!!!
  • bob jansens

    11 maanden geleden
    en dan te bedenken dat deze speler enkele jaartjes geleden aangeboden werd aan Mannaerts van Club Brugge...
  • Ilse Verlinden

    11 maanden geleden
    Zaterdag cup final gezien. Kwam er niet aan te pas.