Gespot in een… tank: Thibaut Courtois amuseert zich rot tijdens vrijgezellenweekend, verloofde Mishel gaat wild met bikiniparty

Thibaut Courtois gaat binnenkort trouwen en geen huwelijk zonder een vrijgezellenfeest. De Rode Duivel en verloofde Mishel Gerzig maken er allebei zelfs een vrijgezellenweekend van. Apart, uiteraard. Courtois ging eerst karten en trok vervolgens naar Boedapest, waar hij zowaar rondreed in een.. tank. Zijn aanstaande pakte dan weer onder meer uit met een wel heel leuke T-shirt: “Thibaut Courtois Property”. Zij vierde haar vrijgezellen op een luxejacht, onder meer met een wilde bikini-party.

Vincent Van Genechten, Jens Heylen

Het duo vormt al sinds de lente van 2021 een koppel, maar maakten het pas in augustus 2022 ook officieel bekend op hun sociale media toen het Israëlische model mee op de gezinsfoto mocht. Toen Courtois zijn contract bij topclub Real Madrid die maand verlengde bracht hij dan ook zijn kinderen, Adriana en Nicolás, én vriendin Mishel mee naar de meeting met voorzitter Florentino Pérez.

Gerzig werd eerder deze week 26 jaar en dat vierde Courtois met een reeks mooie foto’s. “De gelukkigste verjaardag aan mijn verloofde, partner in crime en beste vriend”, schreef de Belgische doelman op zijn Instagram-pagina. “Jij bent de rots in mijn leven en van iedereen rondom jou. Ik ben zo gelukkig dat ik een nieuwe verjaardag aan jouw zijde mag vieren. Ik hou van jou tot de maan en terug, vrouw van de toekomst.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© Instagram Mishel Gerzig

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer