Céline Dion en haar zoon René-Charles in 2017.
Volledig scherm
Céline Dion en haar zoon René-Charles in 2017. © Photo News

Grote zorgen om 'spilzieke' zoon van Céline Dion: “Hij jaagt zijn hele erfenis erdoor”

CelebritiesCéline Dion (55) zou zich grote zorgen maken om de levensstijl van haar zoon, René-Charles (22). Diverse bronnen melden dat de jonge man zijn dagen slijt in grote casino’s en het fortuin erdoor jaagt dat hij heeft geërfd na het overlijden van zijn vader, René Angélil. Er gaan zelfs geruchten dat hij meer dan 300.000 euro heeft gespendeerd voor de aankoop van een auto.

8 reacties

  • daniella van hoeymissen

    9 maanden geleden
    Denk dat het vooral door gebroken hart komt,je weet niet wat dit allemaal kan teweeg brengen Happy zijn in je lichaam doet echt heeel,veel,heb zelfs gezien dat mensen niet meer kunnen stappen door verdriet 🥴🥹
  • Robin De Smet

    11 maanden geleden
    Klinkt als jaloezie vanuit de familie die niets of te weinig hebben ontvangen en door interviews te geven nog even langs de kassa willen passeren
  • Goyen Yves

    11 maanden geleden
    Heel goed dan heeft hij toch super geleeft
  • Phil Duncan

    11 maanden geleden
    Tja. Enkele jaren geleden waren er al meer dan geruchten over hun kinderen die strontbedorven waren en volledig onhandelbaar voor beide ouders. Ze lieten ze maar doen om geen discussie te hebben . En wat ze zwaaiden, mogen ze nu oogsten . Die ene loopt al recht in zijn ongeluk , daar gaan we nog van horen . Opvoeding nietwaar ??
  • Ann Verschueren

    11 maanden geleden
    Tja, als je niet hoeft te werken en baadt in een fortuin doe je een goede zaak door het economisch te spenderen. Goed voor de werkgelegenheid van de minder begoeden.