N-VA-voorzitter Bart De Wever.
Volledig scherm
N-VA-voorzitter Bart De Wever. © BELGA

N-VA-voorzitter Bart De Wever is ‘het minst actieve’ lid van het Vlaams Parlement: “Ik ben zeer actief achter de schermen”

N-VA-voorzitter Bart De Wever is het ‘minst actieve’ lid van het Vlaams Parlement. Dat blijkt uit een onderzoek van ‘De Tijd’, dat de activiteiten van de parlementsleden onder de loep nam. Ook Filip Dewinter (Vlaams Belang), Conner Rousseau (Vooruit) en Meyrem Almaci (Groen) zijn parlementsleden die zich relatief weinig laten horen in het Vlaams Parlement.

94 reacties

  • Robert Geysels

    10 maanden geleden
    Hij is achter de schermen druk bezig met scenario's te schrijven over hoe hij na de verkiezingen geld kan halen uit de zakken van de gewone werkmens. Dit scenario zal hij natuurlijk pas bekend maken na de verkiezingen en niet ervoor want dat zo namelijk stemmen kunnen kosten.
  • willem coopman

    10 maanden geleden
    Dit intussen jaren durende gerommel in de nationale politiek door separatistische partijen kost handenvol geld. Mede daardoor vallen partijen zoals de PVDA steeds meer in de smaak van de alles gelovende kiezer. Eerst deden NVA en VB dit en scoren hoog in de peilingen, nu is het de beurt aan de communisten. Bij deze drie partijen is er éé n gemeenschappelijke eigenschap is terug te vinden, ze hebben niets bijgedragen aan ons land ook de partij die reeds enige tijd bestuurt op te vele niveaus.
  • daan aerts

    10 maanden geleden
    Stem op hem en zijn partij en je zult kunnen werken tot 70 jaar en meer. Zo aktief is hij bezig deze graaier
  • hubert lenvers

    10 maanden geleden
    Dat zou ik mijn baas eens moeten zeggen, geef uw mandaat terug profiteur
  • Erik Bervoets

    10 maanden geleden
    Hij is nog altijd goed in sprookjes vertellen. Dat heeft hij altijd al gedaan. Spijtig genoeg zijn er nog mensen die in zijn sprookjes geloven. Ik niet meer.