© Twitter Rob van Essen

Schrijverskoppel Lize Spit en Rob van Essen in het huwelijksbootje gestapt

Lize Spit, schrijfster van Het Smelt en Ik ben er niet ,is vrijdag getrouwd met de Nederlandse auteur Rob van Essen. De twee gaven elkaar het ja-woord in het Brusselse stadhuis. Dat deelden ze zelf via sociale media.

Linde Schots

Onder toeziend ook van hun getuigen - een schilderij van een oud koppel - werden auteurs Lize Spit en Rob van Essen vanmiddag man en vrouw, maar een traditioneel huwelijk was het niet. Van Essen verscheen niet strak in het pak, die rol was voor Spit weggelegd. Zij droeg in plaats van een witte bruidsjurk een elegant blauw pak. Verder was er, op de bevoegde schepen na, niemand aanwezig in de zaal. Achteraf danste het koppel hun weg door het stadhuis en genoten ze samen van een koffie en een chocolademuffin, zo is te zien op de Instagram-story van de schrijfster.

Ook haar man deelde hun huwelijksgeluk via sociale media. Felicitaties en gelukswensen voor het koppel lopen via de reacties onder de tweet binnen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER