Premier Alexander De Croo en Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Premier Alexander De Croo en Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert. © BELGA

ONZE OPINIE. “PVDA is in Vlaanderen groter dan de partij van de premier. Open Vld is kapot geregeerd”

“PVDA is in Vlaanderen groter dan de partij van de premier. Er is maar één partij kleiner dan Open Vld: Groen. Dat vat in een notendop samen hoe ernstig het gesteld is met de Vlaamse liberalen van Open Vld. De partij is kapot geregeerd”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde.

92 reacties

  • hans voet

    11 maanden geleden
    De VLD is helemaal niet kapot geregeerd. Net het tegengestelde. Ze zijn kapot omdat ze niet geregeerd hebben. Geen ethiek, geen moraal, geen principes, geen visie. Alleen het geld onder de armen verdeeld. Met armen zijn hier ledematen bedoeld.
  • Emiel Van Roost

    11 maanden geleden
    Open vld heeft vlaanderen verraden, De Croo de grote praatjesmaker , heeft er ook voor gezorgd dat we nu aan de staart van europa staan, wat een absoluut schandaal.
  • Peter Vijverman

    11 maanden geleden
    De groeten daling moet zelfs nog worden ingezet...
  • Marcel Colman

    11 maanden geleden
    Gelukkig krijgen we straks een regering van communisten. Het verleden bewijst dat dit zeer succesvol is. We gaan met z’n allen een mooie toekomst tegemoet. De werkers gaan alleen nog meer moeten opdraaien voor de niet-werkers.
  • Nico Herbots

    11 maanden geleden
    Als je nu weer leest dat er na heel de pensioenbonusheisa niks verandert en men, nu de storm is gaan liggen, gewoon deze wansmakelijke vorm van gelegaliseerde diefstal van belastinggeld blijft tolereren, dan kan je toch begrijpen waarom mensen het beu zijn. Werkende mensen krijgen intussen nul euro opslag. Buiten de index, die totaal niet toereikend is om de stijgende kosten te compenseren. Tel daarbij de klassenjustitie, de greedflation, de leugens over de constultancykosten ... tja