REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS
Manchester City MCI
1
EINDE
0
Internazionale INT
  • 68' Goal Rodri

Geblesseerde De Bruyne en City pakken historische ‘treble’, Lukaku baalt na dure misser

Rodri - of all people - is voor eeuwig een held bij Manchester City. Het duupje van de spelersgroep deed een geblesseerde Kevin De Bruyne springen van geluk. Het project van City heeft miljarden gekost en vergde heel wat creatief boekhoudwerk, maar na vijftien jaar hebben zijn eigenaars uit de Emiraten eindelijk wat ze willen. Pep Guardiola noch De Bruyne krijgen ooit nog de vraag: waar blijft die Champions Leaguetrofee? Invaller Romelu Lukaku liet na de gelijkmaker te scoren: ‘Big Rom’ en Europese finales, het is ook geen match.

36 reacties

  • Marko Decandt

    11 maanden geleden
    Lukaku verdiend dit niet, maar ben wel blij dat hij gemist heeft als karma voor Inter. Hem nooit in de basis willen zetten en nu moest hij het hier even komen oplossen? Nee dat verdiende Inzaghi en Inter niet. Dus ben wel blij met het verloop en titel van Manchester.
  • Erik De baene

    11 maanden geleden
    Geen grote uitspraken of vinger op de mond deze keer voor wereldspits lukaku...🙄 Nu genoeg bewezen hoe goed hij is ... Bij belangrijke wedstrijden is hij er nooit ...! Misser na misser of in de weg lopen ... Maat toch succes verder bij Chelsea...
  • Kurt Calebout

    11 maanden geleden
    En terecht! SUPER!
  • Steven Moens

    11 maanden geleden
    Het is bewonderenswaardig wat Romelu Lukaku van zijn leven heeft gemaakt na een alles behalve bevoordeelde kindertijd en adolescentie en hoe hij voor zijn familie zorgt maar als professioneel voetballer is hij door velen ver overschat.
  • Raf Vertongen

    11 maanden geleden
    Lukaku mist altijd op de belangrijke momenten. Alsof hij blokkeert in z’n hoofd dan