© ATV

Van “Mevrouw Mintjens, mag ik je kussen?” tot “Doen!!!”: onze lezers scharen zich massaal achter ultiem voorstel aan Antwerpbaas

Na de gerichte aanval van Antwerpbaas Paul Gheysens wilde ze één keer publiekelijk reageren. En dan nooit meer. In een exclusief interview met Gazet van Antwerpen lanceert Tania Mintjens, eigenaar van de gronden van de Bosuil, haar ultieme voorstel om uit de impasse te geraken. Voor de supporters, die haar geraakt hebben met hun petitie.

red

LEES OOK. Tania Mintjens spreekt voor het eerst: “Natuurlijk wil ik dat Gheysens zijn stadion kan bouwen, ik ben ook Antwerpfan”

De grond verkopen doet ze niet, maar de club annex Paul Gheysens mag de Bosuilgronden dankzij een nieuw erfpachtrecht de komende 99 jaar blijven gebruiken én bovendien vanaf dan gratis. Zij het onder een aantal voorwaarden.

De reacties op onze vraag of Paul Gheysens op het voorstel moet ingaan, stromen binnen. Het mag duidelijk zijn: onze lezers scharen zich - op enkele twijfelaars na - massaal achter het voorstel van Tania Mintjens. Een greep uit die reacties is onderaan dit artikel te lezen.

MEER OVER Jupiler Pro League

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL