Poetshulp Mieke Van Hove
Volledig scherm
PREMIUM
Poetshulp Mieke Van Hove © ID/ Rhode Van Elsen / RV

Sommige poetshulpen zeggen ziek te worden van uw kuisproducten: “Cillit Bang? Da’s chemische brol”

Boenen, borstelen, wassen, stoffen, spoelen, sprayen... en hoesten. Een aantal poetshulpen zegt last te ondervinden van de producten die ze gebruiken om uw toilet en terrastegels krijtwit te krijgen. Groen-parlementslid Imade Annouri dient daarom een resolutie in en wil dat de regering een lijst aanlegt met verboden producten. Poetshulp Mieke Van Hove (52) getuigt en somt de ‘chemische brol’ op die ze uit de handel wil.

32 reacties

  • jasper de haseleer

    3 maanden geleden
    maaltijdcheques van 5euro/uur bovenop hun loon ? Als poetshulp heb je veel vrijheid. Ik heb er al veel over de vloer gehad en weinig goeie. Als ik dan eens een goeie had stopte ze met haar job.
  • johan vervecken

    11 maanden geleden
    Met schoonmaakazijn en soda heb je ook een mooi resultaat hoor. Het moet niet blinken als een spiegel, maar het moet gewoon proper zijn
  • Louis Van Steen

    11 maanden geleden
    Hebben blijkbaar nog nooit gehoord van meervoudige chemische overgevoeligheid. Chemische bedrijven en artsen kennen het wel. Is geen behandeling voor.
  • tanja vermeulen

    11 maanden geleden
    Er zijn natuurlijk plaatsen waar er nooit zelf gepoetst wordt, maar willen wel dat alles blinkt , tja dan kun je bijna niet anders of een sterk middel te gebruiken . Het is dat of u polsen , rug , ellebogen overbelasten door te schrobben gelijk zot. Na verlofperiode soms het ergst .
  • Geert Vande Walle

    11 maanden geleden
    Ik heb echt geen idee welke kuisprodukten er zijn, alles is proper en daar zorgt mijn (laten we zeggen) "Carmen" voor .