KIJK. Minister Demir knijpt neus dicht naar Stefaan Sintobin (Vlaams Belang) in parlement en dat valt niet in goede aarde

Het is in het Vlaams Parlement tot een flinke aanvaring gekomen tussen minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) en Stefaan Sintobin van Vlaams Belang. Tijdens een discussie over de mogelijke versoepeling van het Vlaams stikstofakkoord werd op zeker moment de afkomst van de minister aangehaald. Toen Sintobin het woord had, kneep Demir ostentatief haar neus dicht. Dat viel niet in goede aarde bij het West-Vlaamse parlementslid.

152 reacties

  • romain Van den Broeck

    11 maanden geleden
    Dat zal de druppel teveel zijn Demir gaat stemmen kosten .
  • Jacqueline herck

    11 maanden geleden
    ik zie niks verkeerds in de manier waarop ze over haar neusvleugels gaat tijdens een normale beweging. Doe dat zelf soms ook en heeft niks te maken met wat er haar verweten wordt maar met een ondoordachte beweging die wel meer mensen zullen doen zonder erbij stil te staan. Het was ook maar een fractie van een seconde; als ze echt haar neus wou dichtknijpen had ze het wel langer en heel duidelijk gedaan.
  • manuel schockaert

    11 maanden geleden
    De Vlaming, belg zal nooit op de eerste plaats komen de verhalen krijg je erbovenop.
  • Luc Hermans

    11 maanden geleden
    Zulke verhaaltjes vertelt men aan de toog of tegen vrienden, niet op een belangrijke vergadering. Demir is vergeten dat NVA ooit samen met VB het VU was denk ik en die is opgericht als extreme partij.
  • Flor Van Passel

    11 maanden geleden
    Proficiat Zuhal Demir! Jij en anderen mogen trots zijn op uitspraken, handelingen, daden, en meer... goed bezig... doe zo verder! Beste mensen... laat je niet van de wijs brengen door de schade die anderen willen bereiken... Politici en partijen komen zichzelf wel tegen en zullen sowieso de rekening betalen... PVDA met VB kan redding brengen.