RV / Photo News
Volledig scherm
© RV / Photo News

Mesaanvaller Annecy officieel beschuldigd van poging tot moord: man weigert te praten

De 31-jarige Syrische vluchteling die donderdag mensen aanviel op een kinderspeelplaats in een park in het Franse Annecy, is officieel in verdenking gesteld van poging tot moord. Een psychiater en politiemensen hebben Abdalmasih H. nog niet kunnen bewegen iets te zeggen, melden Franse media. Ook voor de onderzoeksrechter bleef hij vandaag zwijgen. Over het motief van de man is niets bekend, maar niets lijkt voorlopig te wijzen op terrorisme, volgens procureur Line Bonnet-Mathi van het Openbaar Ministerie. Hij blijft voorlopig in de cel.

3 reacties

  • Werner Wynakker

    11 maanden geleden
    Alleen een lafaard valt de zwakste onder ons aan. Als je leest dat zijn vluchtelingenstatus in Frankrijk volkomen terecht werd afgewezen weet je ook waarom hij dit deed, gratis kost en inwoon. Gewoon op een vliegtuig zetten en boven Syrië eruit stampen kan hij de seconden die hem nog resten nadenken over zijn laffe daad.
  • Depre Benny

    11 maanden geleden
    Dat is puur terrorisme van welk geloof het ook afkomstig mogen zijn
  • didier beurkens

    11 maanden geleden
    En terecht ! Hoe laag kan je vallen en dan nog als je alle kansen hebt gekregen. Afvoeren ! Wel merkwaardig dat hij op het vrt nieuws als geen vluchteling genoemd is...