Het interview met De Bruyne wordt even verstoord door Grealish en zijn muziek. / De Bruyne krijgt de trofee op het hoofd tijdens het interview.
Volledig scherm
Het interview met De Bruyne wordt even verstoord door Grealish en zijn muziek. / De Bruyne krijgt de trofee op het hoofd tijdens het interview. © VTM / VTM

KIJK. Vierende ploegmaats onderbreken interview De Bruyne, die out is voor Rode Duivels, met knallende muziek: “Dit feestje zal niet meer stoppen”

Een drama voor Kevin De Bruyne (31). In de finale van de Champions League ging hij op het halfuur gehurkt zitten. Grijpend naar de bil na een sprintje. Hij probeerde het nog, maar moest noodgedwongen naar de kant. “Mijn hamstring is gescheurd”, zei hij na de gewonnen finale voor de camera van VTM en HLN. Hij is ook out voor de interlands met de Rode Duivels. “Maar het feestje zal nu niet stoppen”, aldus nog De Bruyne. Zijn gezin én ploegmaats zorgden er mee voor dat hij het niet aan zijn hart liet komen.

37 reacties

  • Francois Troch

    11 maanden geleden
    Goed in de match ? Niks van gezien
  • guy vermeulen

    11 maanden geleden
    wat een show , zijn belangrijkere dingen in het leven dan sport ze.
  • Jan Daems

    11 maanden geleden
    Topspeler en daardoor onmisbaar voor de ploeg maar de hamstring zal er anders over gedacht hebben, teveel is immers teveel. Bijkomend groot verschil met Lukaku: Kevin weet wanneer te praten en wanneer te zwijgen, Lukaku moet dat nog leren.
  • Cedric Laureyns

    11 maanden geleden
    Top kerel, nuchter, geen tierlantijntjes, gewoon KDB... Goeie omkadering daarbij City, Kompany ook al nuchter persoon... Er zit daar wat in het water!
  • Costa Stevens

    11 maanden geleden
    En zo draagt er ene v/d gouden generatie weer eens een dikke steen bij aan dit prachtig resultaat. Jammer voor de komende belangrijke interlands wel.