Noël Slangen:  “De Croo belichaamt wat mis is met Open Vld.”
Volledig scherm
PREMIUM
Noël Slangen: “De Croo belichaamt wat mis is met Open Vld.” © BELGA

COLUMN. De kiezer is helemaal klaar met de opportunistische personeelspolitiek van Open Vld

Als een drenkeling klampt Open Vld zich vast aan de persoon van premier De Croo, in de overtuiging dat hij het verschil zal maken bij de verkiezingen. Zij vergissen zich, schrijft Noël Slangen. In zijn gastcolumn analyseert hij messcherp de desastreuze peiling: “De Croo belichaamt wat mis is met Open Vld.”

193 reacties

  • Christophe catteeuw

    11 maanden geleden
    Rutten heeft mee de partij doen kelderen, kraaide onzin uit en zat rustig in haar ivoren toren, net zoals alle anderen, dan is er plots paniek, geen enkele feeling met de Vlamingen, ik zou niet weten welke?
  • Ferdinand Nuyts

    11 maanden geleden
    De Liberalen hebben in deze regeerperiode bereikt wat zij wouden bereiken, de rijken rijker en de armen laten betalen. Nu mogen andere de bodemloze schuldenput dichten.
  • Frank D'Hondt

    11 maanden geleden
    Hopelijk vroeger weg dan 24. Allen dezelfden, leugens,kiezersbedrog, zakkenvullers.
  • Valentijn Jacobs

    11 maanden geleden
    Een minister van gelijke kansen die in een partij zit waar alle verkozenen zonen en dochters van de papa of mama zijn die ook minister was, die wordt dan minister van gelijke kansen. Beseffen die echt niet dat de bevolking dit kotsbeu is?
  • vanfleteren diederik

    11 maanden geleden
    Ik denk dat er nood is aan een partij met de naam 'Inspraak', die als enige thema er moet voor zorgen dat de burger prioriteiten en agenda kan zetten en de voorgestelde oplossingen kan evalueren.