De Wever bezorgd over functioneren Vlaamse regering: “Ik vraag me af wat Sammy Mahdi nog allemaal in petto heeft”

Open Vld haalt de slechtste score ooit in onze Grote Peiling. CD&V blijft rond de symbolische tien procent hangen. Twee derde van de ondervraagden heeft geen vertrouwen in de Vlaamse regering. Bart De Wever, voorzitter van de grootste regeringspartij N-VA, uit bij VTM NIEUWS zijn bezorgdheid: “Ik kan niet ontkennen dat het leven in de Vlaamse regering een beetje moeilijk wordt.”

52 reacties

  • Jo Peeters

    10 maanden geleden
    Veel problemen komen er omdat er te veel regeringen zijn. Met 1 federale regering kan België best bestuurd worden.
  • leon neefs

    10 maanden geleden
    Hoe meer stemmen voor N-VA en het VB hoe dieper we in de afgrond zakken. Misschien er nog voor elke provincie een regeringske bijmaken dan gaan we nog sneller bergaf.
  • Peter Buyck

    10 maanden geleden
    Wij zijn benieuwd wat N-VA gaat doen? 1,5 miljard Vlaams belastinggeld + 15 miljard federaal belastinggeld aan 'consultants' met buitenlandse roots. M.a.w. Vlaams en Belgisch geld naar buitenlandse bedrijven inclusief Facebook, Twitter, ... voor 'gesponsorde content'?
  • Andy Vande Reyd

    11 maanden geleden
    Hij is enkel bang om zijn eigen postje te verliezen, hij heeft een groot deel van zijn kiezers bedrogen en voorgelogen.
  • Michel Roman

    11 maanden geleden
    Dit zegt de man wiens enige verwezenlijkingen zijn : de werkende klasse drastisch verarmen , de rijken nog meer verrijken , en vooral alle lagen van de bevolking tegen mekaar opstoken. Leg uw hand op uw hoofd en kijk wie er onder staat Mijnheer De Wever.