Links: Remco Evenepoel, rechts: Wout van Aert
Volledig scherm
Links: Remco Evenepoel, rechts: Wout van Aert © Photo News / Photo News

Geen Belgisch succes in openingstijdrit Ronde van Zwitserland: Evenepoel en Van Aert bijten hun tanden stuk op Küng

Niet Remco Evenepoel, niet Wout van Aert, maar wel Stefan Küng heeft de openingstijdrit in de Ronde van Zwitserland gewonnen. De Zwitser hield aan de finish zes seconden over op Evenepoel en tien op Van Aert.

41 reacties

  • Stephan Priem

    11 maanden geleden
    Wat een weelde, veel buurlanden zijn stikjaloers op de vele Belgische successen, nu twee en drie,het kan niet altijd bingo zijn.
  • Eddy DeGoei

    11 maanden geleden
    Twee evidente opmerkingen: Wout en Remco zijn twee van de allerbeste renners ter wereld waar ze in veel landen jaloers op zijn. En Vlamingen zitten ze hier af te breken. Proficiat. Twee: ook deze toppers winnen niet alle koersen, zelfs Eddy Merckx verloor soms, maar in de gazet lijkt het of de rest niet meer meedoet. Geniet van de koers, we worden verwend als Remco en Wout er bij zijn.
  • Pieter Van Der Spek

    11 maanden geleden
    Waarom altijd maar Wout en Remco met jullie verwachtingen zo onder druk zetten. Laat ze gewoon rijden en dan zien we wel. Vandaag alvast een mooi resultaat.
  • Pollepel Van Gastel

    11 maanden geleden
    Ik lees op diverse plaatsen dat dit als een teleurstellende nederlaag wordt gezien. Waarom ? Prachtig toch zo 2 Belgen in de top 3. Dat thuisrijder Kung nog even iets sneller is doet niets af aan deze knappe prestatie. Hij werd door het Zwitserse publiek vooruit geschreeuwd.
  • Fons Heylen

    11 maanden geleden
    Mooi , ze doen mee aan de top…