Jan Verheyen
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Verheyen © Jelle Vermeersch

Jan Verheyen (60) duwt pauzeknop in: “Drie vierde van mijn leven is achter de rug. De tijd die mij nog rest is me des te kostbaarder”

Jan Verheyen (60) trekt de stekker eruit, een jaar lang, om zich te bezinnen over zijn toekomst in de cinema. En te reizen met zijn vrouw en dochter. “Ik moet niet te veel uitstellen. Over tien jaar kan ik het misschien niet meer.”

22 reacties

  • Paul van de velde

    10 maanden geleden
    We leven niet om te werken, we werken om te leven, liefst goed t leven.
  • van roy jozef

    11 maanden geleden
    Wat moeten de mensen dan zeggen die tot hun 65 gewerkt hebben? Dat hun tijd die ze nog rest nog geen 1/4 meer is?
  • Marc Spandel

    11 maanden geleden
    Het leven kan mooi zijn maar het niveau van mooiheid en de duur hangt inderdaad voor een groot deel af van jezelf en je levenspartner. Wat geven en wat nemen... respect voor wat zij/hij allemaal al heeft gedaan en nog doet voor u... verleidingen weerstaan door het 'verstand' te gebruiken... veel bij elkaar zijn... regelmatig strelen, kusjes geven enz. In 't kort, 'beminnen' zoals het hoort. ♥
  • Jo Van den Breen

    11 maanden geleden
    Pessimistisch ingesteld, ik zou het op 3/5 stellen, verder geen probleem mee, is trouwens zijn eigen keuze. Niet iedereen heeft die vrijheid en keuze om zo vlug te stoppen, maar ja, er zijn er heel veel die geen pauzeknop nodig hebben, ze hebben zelfs de startknop nooit gevonden.
  • Ron V L

    11 maanden geleden
    Laat het leven je niet voorbijglippen en begin ervan te genieten door meer de tijd te nemen om te leven zo gauw je kan. Alle prestaties en goede inspanningen die je als werkend mens hebt geleverd zijn mensen immers snel vergeten omdat de uit het oog uit het hart bijna altijd uitkomt. Dan mag je zelfs als postbode 40jaar door weer en wind met de glimlach op je gezicht of als hulpverlener tientallen levens gered hebben. Vergeten ben je immers snel.