Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Ik ben niet van plan om de geboorte van mijn tweede zoon te missen”: wat zijn de gevolgen van een mogelijk vroegtijdige exit Wout van Aert in de Tour?

Wout van Aert gaat niet voor de groene trui in de Tour. En misschien haalt hij eind volgende maand zelfs Parijs niet. Eind juli bevalt zijn echtgenote Sarah van een tweede zoon. Zegt Van Aert: “Ik ben niet van plan om dat te missen.”

35 reacties

  • Mieke Ponet

    11 maanden geleden
    En gelijk heeft hij en hij denkt als een echte familie man, prachtkerel die Wout.
  • Danny Damiaens

    11 maanden geleden
    Groot gelijk Wout,toen Germay de spurt won van Mathieu gaf hij al op al een heel eind van de meet,een groot verschil met Wout die blijft doorspurten tot op de meet!Sommige hebben een speciale bril op.
  • Jonah Kemps

    11 maanden geleden
    Adri moet iedereen die top 10 eindigt dan al zijn voorgangers gaan feliciteren in de media? Die doen dat onderling wel, als ze in een interview een verhaal willen gaat het toch over hemzelf en niet over een ander. Van mij mag die halfweg de tour al opstappen hoor dan heeft hij het belangrijkste werk voor vingegaard al geleverd. Een halve wva is nog beter dan velen.
  • adri zuiderwijk

    11 maanden geleden
    Idd Willy, bij een gewone werknemer wordt dit meest logische ook niet zo uitvergroot, nu Girmay nog feliciteren als een écht sportman zijnde ipv weer uitvluchten te zoeken..
  • Liliane Wuyts

    11 maanden geleden
    Almaar goed dat er velen geen ploegleider zijn. Jumbo weet goed genoeg wat ze aan Van Aert hebben en Vingegaard zeker. Schrijf het maar op : Vingegaard wint de TDF (met Van Aert).