Photo News / VTM
Volledig scherm
© Photo News / VTM

Wout van Aert zet te vroeg aan en moet winst aan Girmay laten: “Met iets betere inschatting zat ritzege erin”

Biniam Girmay (Intermarché-Circus-Wanty) heeft de tweede rit gewonnen in de Ronde van Zwitserland. Wout van Aert (Jumbo-Visma) zette te vroeg aan, waarop de Eritreeër onze landgenoot in een massasprint kon remonteren. Arnaud Démare (Groupama-FDJ) werd tweede, Van Aert eindigde uiteindelijk op de derde plaats. Evenepoel toonde zich heel even bij een tussensprint, waar hij één bonificatieseconde greep.

20 reacties

  • Danny Damiaens

    11 maanden geleden
    Toen Germay won van Mathieu in de sprint gaf Mathieu het al heel vroeg op,doorzettingsvermogen is niet zijn sterkste punt terwijl Wout wel bleef doorspurten!
  • Jonah Kemps

    11 maanden geleden
    Adri dat duimpje was toen ook maar omdat hij Girmay een paar dagen eerder verweet om niet mee te werken in de vlucht, iedereen steekt zijn duim wel eens op maar Mathieu kan veel slechter tegen zijn verlies dan bijvoorbeeld Wout dus die vergelijking is vrij scheefgetrokken. De analyse is ook gewoon juist maar of hij dan wel wint dat weet ik niet.
  • Jan Van Bavel

    11 maanden geleden
    frans ornelis, je hebt gelijk, als de enige twee wielrenners winnen, zijn ze beter als de rest, als ze verliezen is het altijd de schuld van anderen. Zo gaat dat ook in het voetbal.
  • adri zuiderwijk

    11 maanden geleden
    Exact Frans toen Girmay Mathieu verschalkte stak Matje zijn duim omhoog, minder sportieven slaan hun stuur stuk..
  • frans ornelis

    11 maanden geleden
    in belgie zijn er blijkbaar maar vier spormannen in voetbal de bruyne en lulaku als ze winnen zijn zij die winnen en bij verlies is het de ploeg. bij het wielrennen van aert en evenepoel (staan wel alle twee aan de top)als ze niet winnen is er altijd een reden nooit de verdienstig van een ander