© Victoriano Moreno, Joris Herregods

Burger King opent langs A12 in Wilrijk: “Met grote speelruimte voor kinderen en speciale frisdrankmachines”

Wilrijk -

De Boomsesteenweg krijgt er een nieuwe zaak bij. Internationale hamburgerketen Burger King opent dinsdag de deuren aan de A12, het is ondertussen al de zevende vestiging in de Antwerpse regio. Vandaag mochten de eerste gasten het restaurant komen testen. “Alles is zeer vlot verlopen, dus we kijken ernaar uit om onze klanten uit Wilrijk en omstreken onze iconische Whopper te laten ontdekken”, zegt franchisenemer Bieke Van den Brandt.

bekn

Zo’n tweehonderd gasten mochten vandaag de nieuwe Burger King op de Boomsesteenweg in Wilrijk komen uitproberen. Bestellen deden ze aan een van de acht digitale bestelschermen, frisdrank vloeide rijkelijk uit de twee Coca Cola freestylemachines en flame grilled burgers worden aan tafel geserveerd. “Speciaal aan deze nieuwe Burger King is de grote speelruimte voor kinderen en de frisdrankmachines waarmee je meer dan 400 verschillende drankjes kan maken”, vertelt Annelies Vantvelt van Burger Brands.

Op de testdag vandaag kwamen klanten de eerste Whoppers van het restaurant testen.© Victoriano Moreno

Twee van de klanten die vandaag het nieuwe restaurant komen uittesten zijn Pascal en Pippa. Samen genieten ze van een gezellig vader-dochtermoment. “We vonden het heel lekker!”, vertelt Pippa enthousiast. “De chicken nuggets, frietjes en long chicken burger zijn goedgekeurd. Wij gaan zeker nog eens terugkomen.”

Pascal en Pippa zijn alvast tevreden klanten.© Victoriano Moreno

Ook mama Leentje en dochter Veerle hebben het naar hun zin. Voor hen is het de eerste keer in de hamburgerketen. “Normaal ben ik niet zo’n fan van hamburgers, maar ik moet zeggen dat het mij toch gesmaakt heeft”, zegt Leentje. “En we moesten helemaal niet lang wachten. Als we toch nog wat advies mogen geven: de fietsenstalling mag wat groter!”

Daar is Veerle het helemaal mee eens. “In tegenstelling tot de hamburgers van de Quick, heb je hier wel echt gegeten na een maaltijd. Er werd ons aangeraden om de Whopper te proberen en die is zeker geslaagd. Ook heel tof zijn de frisdrankmachines. Je kan smaken kiezen die ik nog nooit heb geproefd. Fanta met frambozensmaak: een aanrader!”

Burger King opent morgen een nieuw filiaal in Wilrijk op de Boomsesteenweg.© Victoriano Moreno

Leentje en Veerle zijn aangenaam verrast door de Whopper.© Victoriano Moreno

Om de nieuwe opening te vieren, houdt Burger King ook een speciale actie. “Nu de Burger King in Wilrijk open is, heb je geen barbecue meer nodig”, lacht Bieke Van den Brandt. “Wij zorgen wel voor de flame grilled burgers. Lever daarom je oude barbecue in. Wij recycleren jouw oud toestel en jij krijgt in ruil gratis Whoppers!” 

Voor Bieke Van den Brandt is het ondertussen de derde Burger King waarover ze zich zal ontfermen.© Victoriano Moreno

© Joris Herregods

 

Burger King Wilrijk, Boomsesteenweg 364. Openingsuren: maandag tot zondag van 10u30 tot 23u. Vrijdag en zaterdag is de Drive-in open tot 3u.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Uitgelicht