Onze reporter Nadine Van Der Linden was getuige van het mooie slotpleidooi van Jef Vermassen.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze reporter Nadine Van Der Linden was getuige van het mooie slotpleidooi van Jef Vermassen. © Photo News / Jan Aelberts

Onze reporter geraakt door het mooie slotpleidooi van Jef Vermassen in proces Uyttersprot: “Zijn wijze raad zou leerstof in het middelbaar onderwijs moeten zijn”

Na een dag vol pleidooien werd Jurgen Demesmaeker schuldig bevonden aan moord op Ilse Uyttersprot. Vooral de woorden van Jef Vermassen sprongen eruit. Onze reporter Nadine Van Der Linden zag hoe de strafpleiter tijdens zijn slotpleidooi een trieste scène beschreef en onthoudt de wijze raad die hij iedereen meegaf.

20 reacties

  • frans Venloo

    10 maanden geleden
    Kassa Kassa dat telt - Als men verdedigd word door Vermassen bent U altijd het slachtoffer en word het mooi gepraat ook als men de dader is .
  • Eddy DESMET

    10 maanden geleden
    Stel dat Jurgen Demesmaeker meneer Vermassen als advocaat nam. Zou Vermassen dezelfde retoriek hebben gehanteerd ? Absoluut niet : dan zou hij de voorbedachtheid heel zeker betwist hebben. Of anders gezegd : naar gelang van wie Vermassen betaalt, zal het klokje anders luiden.
  • Jan Van Bavel

    11 maanden geleden
    Hoogtijd dat Vermassen op pensioen gaat, hij denkt de wereld te kunnen veranderen maar het tegendeel is waar.
  • Eric Servaes

    11 maanden geleden
    Veel commentatoren hebben hier klaarblijkelijk geen flauw benul wat een advocaat doet en wat zijn job is. Tot ze zelf in de beklaagdenbank zitten. Lees eens zijn boek “moordenaars en hun motieven “. Lijvig boek met casestudy’s. Aan te raden ipv zonder kennis te kakelen.
  • Eddy Jans

    11 maanden geleden
    Ben het zeker niet altijd eens met uitspraken van Meester Vermassen maar denkt men nu werkelijk dat deze man het op 76 jarige nog voor de centen moet doen?