SVK Denderstreek / Jonas D.V.
Volledig scherm
PREMIUM
SVK Denderstreek / Jonas D.V. © Frank Eeckhout / Foto Frank Eeckhout

Vader en zoon gebruiken overheidsgeld voor luxeleventje: voor 18.000 euro op restaurant, ereloon van 100.000 euro voor schoondochter

Vader Eddy en zoon Jonas D.V. moesten als hoofd van een sociale woningmaatschappij de sociaal zwakkeren helpen, maar gebruikten het overheidsgeld voor heel andere dingen. Wij konden het rapport van het onderzoek inkijken en stelden onthutsende praktijken vast. Zo kocht zoon Jonas voor liefst 7.000 euro aan wijn en champagne en ook een etentje in het sterrenrestaurant van Sergio Herman springt in het oog.

232 reacties

  • Jo Bosman

    10 maanden geleden
    Ach dit gebeurd overal in VZW''s . De uitschieters zijn : Beschutte werkplaatsen, sociaal verhuurkantoren en de zogenaamde sociale restaurants gelijk poverello. Ze maken zich stinkend rijk op de kap van de meest sociaal zwaksten uit onze samenleving . Dat is niet iets van vandaag , maar al decenia's lang .
  • krista notelaars

    10 maanden geleden
    Maar goed dat het werd ontdekt, geld dat nodig is voor de zwakkere onder ons wordt meermaals misbruikt, ik hoop dat ze een boete krijgen en dat ze het gestolen overheidsgeld moeten terug betalen met interest.
  • DIRK VAN DESSEL

    10 maanden geleden
    Terugvorderen met interest !
  • Brian Boterman

    10 maanden geleden
    Dat is toch overal zo ? De sossen komen zogezegd ook op voor het werkvolk. Terwijl wel zelf goed de zakken vullen. Er zijn vele voorbeelden.
  • christelle van aerde

    10 maanden geleden
    hoeveel jaar waren ze zo al bezig?