Een strand aan de kust van het Kroatische schiereiland Istrië.
Volledig scherm
Een strand aan de kust van het Kroatische schiereiland Istrië. © ThinkStock

Belg (57) betrapt terwijl hij naakte kinderen filmt in Kroatisch naturistenkamp

De Kroatische politie heeft een 57-jarige Belg gearresteerd omdat hij in een nudistenkamp met zijn mobiele telefoon foto’s en filmpjes aan het maken was van naakte kinderen. Hij werd echter betrapt door bewakers, die hem overdroegen aan de politie. Mogelijk verdwijnt de Belg voor een tijd in de gevangenis.

6 reacties

  • Gino Denil

    11 maanden geleden
    Naturisten hebben er geen problemen mee dat ze bekeken kunnen worden. Integendeel, ze vinden dat naakt juist genormaliseerd en geen taboe mag zijn. Maar men moet geen foto's maken van mensen zonder hun toelating. Degene die ze maakt heeft daarom nog geen gezonde blik en de foto's kunnen misbruikt worden. De perversiteit zit niet in het naakt zijn maar in het hoofd van sommige kijkers.
  • Veronica Voorhelst

    11 maanden geleden
    Verbiedt dan camera's als ge geen beelden moogt maken in een naturistenkamp. Maak ik op vakantie soms ook foto's van het strand. En natuurlijk staan daar ook mensen op. Op een naturistenstrand zijn die mensen naakt, dat is wat een naturistenstrand nu eenmaal is. So what.
  • Eric Servaes

    11 maanden geleden
    Echte naturisten stellen geen probleem. Maar je weet nooit of er geen pervert tussen zit die zich voordoet als maar geen is. Zoals de Belg van het artikel.
  • modest bonvivant

    11 maanden geleden
    @Kelly Verlinden: perfect onder woorden gebracht. Naturisten zijn echte natuurliefhebbers en willen één zijn met natuur en het natuurlijke. Zoals overal glippen wel eens anders denkenden, rotte appel, tussen de rustzoekenden. Die kunnen ze niet zwaar genoeg straffen.
  • Kelly Verlinden

    11 maanden geleden
    Het is perfect acceptabel om naakt met kinderen tussen naturisten te gaan. Naaktheid is niets seksueel. Het is net dat de maatschappij naaktheid zo bekritiseert en geweld verheerlijkt dat zelfs een tepel als seksueel wordt gezien. Naturisten zijn de meest relaxte mensen.