Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Eindelijk naar Real Madrid, de Premier League of toch bijtekenen in Parijs: waar ligt de toekomst van Kylian Mbappé?

Het staat nu al vast. Het wel en wee van Kylian Mbappé (24) zal voor de derde zomer op rij de internationale voetbalactualiteit domineren. De Franse superster licht de optie in zijn contract tot 2025 niet, daardoor gaat hij zijn laatste contractjaar in. PSG is furieus en wil Mbappé laten bijtekenen of verkopen. Slaat Real na jarenlang flirten eindelijk z’n slag of trekt Mbappé naar de Premier League?

6 reacties

  • John Moyaert

    11 maanden geleden
    Het probleem van PSG is hun competitie, hadden ze nog 1 if 2 grote ploegen in de Ligue 1 schrijven we een gans ander verhaal.
  • Werner Humblé

    11 maanden geleden
    Bij PSG straalt er geen sexualiteit uit , moet telkens grote namen kopen om er sexy uit te zien maar een ploeg koop je niet die bouw je zoals city ! En de Franse competitie wat stelt dat voor voor spelers zoals Neymar , Messie , Mbappe niks Engeland of Spanje de rest trekt op niks
  • Bert Van Geffen

    11 maanden geleden
    Dat krijg je nu eenmaal als je geen waardering krijgt en onderbetaald bent.... 😂😂😂
  • ronald de weze

    11 maanden geleden
    Wanneer draait het eens om het sportieve? Hebben die dikbetaalde egotrippers nu nooit genoeg . Het moet altijd maar meer meer meer zijn .
  • Bruno willems

    11 maanden geleden
    Die grote ploegen kreunen onder de schulden maar financial fair play telt niet voor hen maar owee de kleinere ploegen die krijgen onmiddellijk transfer verbod