BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Na de Duivels ook de transfer? Crystal Palace en Lille lonken naar Mike Trésor

Is er na het mislopen van de titel toch goed nieuws op komst voor Mike Trésor? Behalve een debuut bij de Rode Duivels wacht de 24-jarige aanvaller van KRC Genk mogelijk ook een transfer naar een topcompetitie. Crystal Palace en Lille hebben hun interesse kenbaar gemaakt.

5 reacties

  • Erik De baene

    11 maanden geleden
    Voor het buitenland nog veel te vroeg...! Tegenwoordig denken ze na een goed seizoen dat ze sterren zijn en het niveau om naar het buitenland te gaan ...😏 En rode duivel...
  • Kris Waclawski

    11 maanden geleden
    Helaas voor Genk de enige manier om de VZW struktuur te handhaven, en ook het beste bewijs dat die struktuur geen front is zoals de belastingsinspectie zegt, maar gewoon de realiteit is. Zolang dit zo is zal Genk nooit meer als 1 jaar top-voetbal tonen. Het jaar daarna is (diep) verval voor 3 tot 4 jaar altijd voorgeprogrammeerd.
  • Cris Verwilligen

    11 maanden geleden
    Laat hem maar eerst nog eens bevestigen bij Genk, dan is hij volgend jaar nog meer waard. 1 goed seizoen maakt nog niet alles goed.
  • Mieke Ponet

    11 maanden geleden
    Dat is nu één maal het systeem van Racing Genk kopen en laten doorstromen om met een dikke winst te verkopen Trésor zal niet de enigste zijn dit jaar die vertrekt. Supporters moeten nu begrijpen dat dit het systeem is om de VZW in stand te houden.
  • Polutnik Ronald

    11 maanden geleden
    Genk heeft al heel veel goede spelers verkocht , doordat Genk deze goede soort spelers niet meer kan betalen zoals de kopers van de goede spelers . Wel spijtig , want dan moet Genk weer werken aan de nieuwe opbouw van de ploeg . En dat jaar na jaar weer .