© Facebook Couple of Masterminds

Dit koppel kondigt verloving aan met meest ongemakkelijke fotoshoot ooit

Caitlyn Campbell en Andrew Tucker leerden elkaar 9 maanden geleden kennen tijdens een blind date en het was liefde op het eerste gezicht. Omdat ze beide nogal grapjassen zijn, kozen ze voor hun verlovingsfoto's voor een wel heel apart thema. Ze deden het koppel uit de film 'Masterminds' na en wrongen zich daarbij in even ongemakkelijke posities.

flb

Ze houden van dezelfde soort humor en zagen samen de film 'Masterminds' en dus vonden Caitlyn Campbell en Andrew Tucker uit Tennessee er niet beter op om voor hun verlovingsfoto's scènes na te spelen uit die prent waarin waarin Zach Galifianakis and Kate McKinnon hetzelfde doen. Voor je het je begint af te vragen, het was wel degelijk hun bedoeling dat die foto's zo raar en ongemakkelijk mogelijk zouden overkomen.

Campbell, die stiekem ook droomt van een carrière als performer bij 'Saturday Night Live', zegt dat ze meteen wisten voor dat ze voor dat thema zouden gaan. Ze snelden naar de dichtstbijzijnde winkel om matchende outfits te vinden en gingen aan de slag, met dit resultaat tot gevolg.

Om hun vrienden en familie niet helemaal in de war te brengen, lieten de twee ook nog wel een 'serieuze' reeks foto's maken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer