HBO / Photo News
Volledig scherm
© HBO / Photo News

The Weeknd verklaart dat seksscènes in ‘The Idol’ niet sexy horen te zijn: “Tedros komt over als een loser”

TVDe nieuwe controversiële HBO-reeks ‘The Idol’, met Lily-Rose Depp (24) en The Weeknd (33) in de hoofdrol, doet heel wat stof opwaaien. En dat heeft alles te maken met de expliciete seksscènes en pikante taferelen in de serie. In een interview met ‘GQ' heeft The Weeknd gereageerd op de vernietigende kritiek op de grafische seksscènes. “Tedros is verachtelijk en een psychopaat. Het personage wordt expres zo neergezet”, aldus de artiest.

  1. “Dat we net een appartement kochten, had dus niets met het prijzengeld te maken”: afvaller van ‘De mol’ zette familie en vrienden op het foute spoor
    PREMIUM
    TV

    “Dat we net een apparte­ment kochten, had dus niets met het prijzen­geld te maken”: afvaller van ‘De mol’ zette familie en vrienden op het foute spoor

    Bitterzoet. Zo kan je het vertrek van Charlotte uit ‘De mol’ nog het beste omschrijven. Ze viel vlak voor de finale af, maar daardoor kon ze wél nog afscheid nemen van haar opa, die intussen overleed. “Dan worden het spel en enkele pasvragen wel heel onbelangrijk”, relativeert ze. Een terugblik op haar persoonlijke hoogtepunt, haar eigen verdachte handelingen en de extreme emoties die ze in Italië beleefde. “Heimwee, stress en vermoeidheid kregen even de bovenhand.”
  2. ‘Sing Again’-kandidaat Pim Symoens: “Zonder mij was er wellicht nooit sprake geweest van ‘Blokken’”
    Mediawatchers

    ‘Sing Again’-kandidaat Pim Symoens: “Zonder mij was er wellicht nooit sprake geweest van ‘Blokken’”

    Hij werd in 2005 na zijn finaleplaats in de talentenschool ‘Star Academy’ gebombardeerd tot opvolger van Koen Wauters, maar eigenlijk zal Pim Symoens vooral in de Vlaamse tv-geschiedenis worden ingeschreven als de jongen die ervoor zorgde dat Vlaanderen ‘Blokken’ kreeg. “Ik had zolang bij mijn ouders gezaagd voor een GameBoy. Toen ze bezweken voor mijn gezaag, was het vooral mijn vader die Tetris speelde en zo op het idee van Blokken kwam. De rest is tv-geschiedenis”, zo vertelt Pim Symoens in de podcast ‘HLN Mediawatchers’.