Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Voor zo’n dag als vandaag zit ik hier en niet in Zwitserland”: Van der Poel maakt indruk in openingsrit Baloise Belgium Tour, Philipsen triomfeert

Bam bam bam, de vlam van Ham! Een oorwurm die woensdag iedereen in Scherpenheuvel mocht aanhoren. Voor eigen volk én zijn luide supportersclub ging de zege in de openinsgrit naar Jasper Philipsen, maar dat had net zo goed Mathieu van der Poel kunnen zijn. Alpecin-Deceuninck voerde een demonstratie op. Dat belooft voor de Tour.

19 reacties

  • patrick isenborghs

    10 maanden geleden
    Liliane Wuyts van uwe poulain zal binnen 50 jaar niet veel te vertellen zijn enkel dat hij naast poulidor mocht staan
  • Lore Janssen

    10 maanden geleden
    Als fan van VDP vind ik effectief dat hij op z'n 28 met slechts één ritzege en vooral veel moeilijke momenten zijn status (nog) niet heeft waargemaakt in de Tour.
  • Liliane Wuyts

    10 maanden geleden
    Vergeet het maar Dedecker, waar over 50 jaar nog zal gesproken worden ivm MVDP zijn de plank in het MTB en zijn capriolen in het hotel in Australië.
  • patrick isenborghs

    10 maanden geleden
    Lore Janssen@ niet veel van gebakt ? bij zijn eerste deelname schiet hij onmiddelijk prijs en draagt een aantal dagen geel tot hij eruit stapte wegens de voorbereiding op de OS. Bij zijn 2 de deelname ging hij onderuit na een zware giro waar hij ook een rit won & de leiderstrui droeg. MVDP is geen typisch ronderenner die voor een klassement gaat , enkel een rit meepakken is het doel voor hem & de ploeg
  • jos dedecker

    10 maanden geleden
    Prachtige koers van MVDP. Inderdaad beter om hier spektakel te maken, in plaats van zich te laten lossen in Zwitserland zodra het bergop gaat, zoals een andere renner. Ook in de Tour heeft hij niks meer te bewijzen met een week gele trui en ritwinst op een manier waar over 50 jaar nog over gesproken zal worden.