Kim Huybrechts en Dimitri Van den Bergh.
Volledig scherm
Kim Huybrechts en Dimitri Van den Bergh. © VTM

KIJK. Ruzie Van den Bergh en Huybrechts zindert na: dartsbond roept spelers op het matje, maar wat speelt er precies?

Er zit een flink haar in de boter tussen Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts. Tijdens hun eerste wedstrijd op de World Cup of Darts speelden ze gisteravond uitstekend, maar het zag er allemaal koeltjes uit. De twee Belgen spreken op dit moment niet met elkaar. Dat bevestigen beide spelers, die deze namiddag ook met een gedeeld statement kwamen. Een bemiddelingsgesprek met de managers en dartsbond PDC, die ‘not amused’ is, moet soelaas brengen. “Een wereldtitel zet je niet op het spel”, weet dartscommentator Erik Clarys.

65 reacties

  • glenn wouters

    10 maanden geleden
    Wat de PDC gedaan heeft is wat elke kleuterjuf ook doet?. En nu mooi een handje geven en weer vriendjes zijn. Maar zo werkt het niet. Ze geven handen en knuffels, maar dat is maar theater. De echte ruzie zullen ze onderling zelf moeten uitklaren.
  • eric peirsegaele

    10 maanden geleden
    Als men dit op voorhand wist had men beiden moeten vervangen door 2 andere spelers die wel hun land op een waardige manier wouden vertegenwoordigen.
  • Robert Geysels

    10 maanden geleden
    Heb daarnet een stukje gezien van deze kampioenschappen, er zijn landen bij die al blij zijn dat ze het bord raken.
  • ivan van damme

    10 maanden geleden
    Elke mens op deze bol heeft iemand waar hij niet mee door dezelfde deur kan. Tzijn ons zakens niet. Er zal wel een reden zijn.
  • maxim vanderveken

    10 maanden geleden
    Seg hoe oud zijn die twee, ga zitten praat het uit en gedraag je niet als politici.