Inbrekers op dak van tankstation zijn twintigers uit Maasmechelen.© rr

Inbrekers op dak van tankstation zijn twintigers uit Maasmechelen: voorgeleid bij onderzoeksrechter

Maasmechelen -

De twee inbrekers die in de nacht van zondag op maandag van het dak van het tankstation Texaco werden gehaald in Maasmechelen, zijn voorgeleid bij de onderzoeksrechter. De 21-jarige Maasmechelaar is overgebracht naar de gevangenis, zijn 25-jarige kompaan uit Maasmechelen is vrij onder strikte voorwaarden.

Marij Wyers

LEES OOK. Twee inbrekers vluchten op dak van tankstation in Maasmechelen: brandweer en politie halen verdachten naar beneden

Het duo werd maandagmorgen rond 2 uur betrapt bij een inbraak in het tankstation op de Boudewijnlaan in Maasmechelen. Tijdens hun vlucht probeerden ze zich schuil te houden door plat op het dak te gaan liggen. De brandweer kwam met een ladderwagen.

De verdachten kwamen uiteindelijk op vraag van politie LaMa zelf naar beneden waar ze onmiddellijk gearresteerd werden. De twee inbrekers werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Tongeren. Een 21-jarige man uit Maasmechelen werd aangehouden en overgebracht naar de gevangenis in Hasselt. Zijn kompaan, een 25-jarige man uit Maasmechelen, werd onder strikte voorwaarden vrij gelaten. Het verdere onderzoek wordt gevoerd door de Politie Lanaken-Maasmechelen.

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer