© Twitter Harry Kane

Recordbrekende Harry Kane bedankt Engelse ploegmaten met origineel cadeau: “Niet mogelijk zonder hun steun”

De nationale elftallen verzamelen opnieuw voor de interlandperiode, zo ook bij Engeland. Daar zette Harry Kane z’n collega’s van ‘The Tree Lions’ in de bloemetjes. Eind maart werd Kane topschutter aller tijden bij Engeland, daarvoor kreeg elke ploegmaat een bedankje. Want “zonder hen was het niet gelukt.”

Jorunn Vannoorden

Op 24 maart scoorde Kane tegen Italië zijn 54e doelpunt voor de Engelse nationale ploeg. Daarmee passeerde hij Wayne Rooney en werd hij Engels topschutter aller tijden. Op Twitter deelde Kane donderdagochtend het cadeautje dat hij aan z’n teamgenoten bezorgde. Ze kregen allemaal een grammofoonplaat met een persoonlijke boodschap op.

“Ik had dit doelpuntenrecord niet kunnen breken zonder de steun van mijn teamgenoten en managers”, klinkt het bij de spits. “Dit geschenk is een enorm bedankje van mij aan iedereen met wie ik sinds mijn debuut een kleedkamer heb gedeeld. Bedankt.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer