Frances Lefebure en Flor Van Severen in het tweede seizoen van ‘F*** You Very, Very Much’.© Streamz

De ‘befkes’ zijn terug: trailer van ‘F*** You Very, Very Much 2’ belooft weer een serieus zot seizoen

‘Befkes’ An, Violet en Flo zijn binnenkort terug in een tweede seizoen van de Streamz-reeks ‘F*** You Very, Very Much’. De trailer belooft een ‘zalibef’ seizoen waarin de drie vriendinnen hun leven volledig op de rails hebben...of toch niet. Grappig: het nieuw lief van Frances’ personage An wordt gespeeld door...haar schoonbroer.

edb

Streamz lanceert de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen op 5 juli. We ontmoeten An (Frances Lefebure) en haar beste vriendinnen twee jaar nadat het moment waar het eerste seizoen eindigde. Het hoofdpersonage vertelt in de trailer dat ze ondertussen hun “shit megahard bij elkaar hebben”, maar geeft snel toe dat ze alweer aan het liegen is.

Violet (Daphne Wellens) is nog samen met haar oud-minnaar Joris (Jonas Geirnaert). Nu ze geen affaire noch alcoholverslaving meer heeft, transformeerde ze tot een echte healthfreak. Flo is na twee jaar nog steeds gelukkig met Kato (Violet Braeckman). Zij zijn samen op zoek naar een zaaddonor, terwijl Flo’s moeder op trouwen staat. An is ook weer verliefd, “op zo’n totale weirdo die in Scream de serial killer zou zijn”. Die weirdo, die ze Kopieboy noemt, wordt vertolkt door Flor Van Severen. Van Severen? Jawel, de broer van Frances’ echtgenoot Boris Van Severen. Hij speelde dan weer het lief van An in het eerste seizoen. Volg je nog?

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER