Sugar Jackson in het ziekenhuis na botsing, geen vitale organen geraakt

De bekende Antwerpse bokser Sugar Jackson (42) heeft bij het zware verkeersongeval van woensdagavond in Wommelgem gekneusde ribben, schaafwonden en een kwetsuur aan de heup opgelopen, dat zegt zijn echtgenote aan Het Laatste Nieuws.

sare

Sugar Jackson Osei Bonsu was woensdagavond op weg om boksles te gaan geven toen hij op de Herentalsebaan betrokken raakte bij een zwaar verkeersongeval. De 42-jarige Antwerpse voormalig Europees kampioen boksen reed vanuit de Welkomstraat de Herentalsebaan op, daar werd zijn voertuig geraakt door een andere wagen. Jacksons auto raakte na de klap nog een andere wagen alvorens tot stilstand te komen. De bokskampioen zat gekneld en moest door de brandweer bevrijd worden, hij werd overgebracht naar het Universitair Ziekenhuis in Edegem maar verkeerde niet in levensgevaar.

LEES OOK. Bekende ex-bokser Sugar Jackson zwaargewond na ongeval in Wommelgem

In Het Laatste Nieuws vertelt zijn echtgenote Tania De Meyer dat hij bij bewustzijn was toen zij in het ziekenhuis arriveerde nadat de politie haar gecontacteerd had. “Hij heeft gekneusde ribben en schaafwonden op zijn rug”, zegt ze. “Ook zijn heup voelt pijnlijk, die zou licht gebroken zijn. Maar vitale organen zijn niet geraakt. Hij heeft geen schrammetje op zijn hoofd. Hij heeft ontzettend veel geluk gehad.” Wanneer de voormalig bokskampioen het ziekenhuis mag verlaten is nog niet duidelijk.

PORTRET. Sugar Jackson zwaargewond bij ongeval: hoe Ghanese ‘verschoppeling’ de populairste man van Antwerpen werd

De exacte omstandigheden van het ongeval, en wie er mogelijk een fout maakte, worden onderzocht. De politiezone Minos liet woensdagavond een verkeersdeskundige ter plaatse komen om de nodige vaststellingen te doen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners