AP
Volledig scherm
© AP

PSV praat met Noa Lang, nog geen gesprekken op clubniveau

Gaat Noa Lang (23) zijn langgekoesterde transferwens in vervulling? PSV heeft bij de aanvaller van Club Brugge gepolst of hij een overgang naar Eindhoven ziet zitten. Dat is het geval, al zijn er nog geen onderhandelingen op clubniveau.

7 reacties

  • patick baeck

    10 maanden geleden
    Denkt dat hij kan spelen bij de absolute top maar heb hem live zien spelen tegen Walker van city en die heeft hem opgegeten in die wedstrijd.
  • Wilfried Kumps

    10 maanden geleden
    'Als ik bij Ajax of PSV had gedaan wat ik drie seizoenen bij Club Brugge heb gedaan, speelde ik nu bij een Europese topclub.' Gelukkig gelooft hij het zelf! Noa Lang kan een stukske voetballen, maar ik zou er zelfs geen fan van zijn moest hij voor mijn favoriete ploeg spelen!
  • Hans Oxida

    10 maanden geleden
    PSV is stapje hoger maar bijlange niet de topploeg waar hij meent thuis te horen. Ondanks het babyverhaal dus toch koud gepakt door zijn eigen grootspraak. Hij is zeker een goede voetballer maar ook niet meer dan dat. Bovendien maakt zijn onvoorstelbaar groot ego en zijn onaangename arrogantie dat hij hier niet zal gemist worden.
  • Ludovic Wenders

    10 maanden geleden
    Het feit dat hij Nederlander is er de oorzaak van dat bij de meeste Belgen de nekharen overeind gaan staan. Er zijn ook genoeg Belgen waar je ook heel grote vraagtekens bij kunt plaatsen.
  • Jan Swennen

    10 maanden geleden
    Is dat zijn top transfer? Snel weg hier in België. Meest arrogante mens op aarde.