© IF

Wendy Van Wanten geeft forfait voor shows in Het Witte Paard: “Gezondheid komt op eerste plaats”

Geen Wendy Van Wanten in Het Witte Paard deze zomer: om gezondheidsredenen wordt Wendy vervangen door Sasha Rosen tijdens de middag ‘Van Dyke & Friends’. “Een donderslag bij heldere hemel”, klinkt het.

Junior Verbeeke

De middagshows van Jan Van Dyke zouden opgeluisterd worden met een passage van Wendy Van Wanten, maar dat gaat dus niet door. “Na dwingend advies van de dokter besluit Wendy Van Wanten tijdelijk een stap opzij te zetten voor de nieuwe middagshow ‘Van Dyke & Friends’”, klinkt het in een mededeling van Het Witte Paard. “Gezondheid komt altijd op de eerste plaats. Uit respect voor Wendy gunnen we haar de tijd die ze nodig heeft om te herstellen”, aldus zaakvoerder Ben Van Den Keybus.

Geen sinecure

Vorige week werden de drie verschillende zomershows van Het Witte Paard nog gepresenteerd, inclusief Wendy Van Wanten. Sasha Rosen werd alvast aangeduid als haar vervangster. Ze genoot een opleiding in Engeland en speelde verschillende rollen in musicals zoals Romeo en Julia, Dolfje Weerwolfje, Sneeuwwitje en Mamma Mia!. “Het is geen sinecure om zulke grote schoenen te vullen, maar we zijn er rotsvast van overtuigd dat Sasha de geknipte persoon is”, zegt Van Den Keybus.

LEES OOK. Wendy Van Wanten en Frans open over het belang van hun seksleven: “Een uur nadat ik hem had gekozen, was het al zover”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER