Videospeler inladen...

Vman van Slipknot verwarmt harten op Graspop: meet and greet met jonge fan Arn, stage pass voor bruid Marlies

Bassist Vman van Slipknot heeft twee fans op Graspop een onvergetelijke dag bezorgd. De piepjonge fan Arn (10) kreeg een meet and greet, kersverse bruid Marlies gunde hij een stage pass zodat ze het optreden straks langs het podium kan volgen.

Voor het eerst in je jonge leven naar Graspop gaan, maar de headliner missen omdat je in slaap bent gevallen: dat is precies wat Arn (10) vorig jaar is overkomen.

Toen Studio Brussel eerder deze week de laatste gratis tickets voor het festival uitdeelde, besliste de radiozender de jongen een te geven zodat hij het dit jaar opnieuw kon proberen. En hoe!

Het begon vanmiddag toen Thibault Christiaensen hem op sleeptouw nam voor een hele dag samen op de wei. "Vanavond is Slipknot de headliner en die wil hij niet missen", zei het gezicht van Studio Brussel.

"Die treden laat op dus moet hij zeker zien wakker te blijven. We gaan de hele dag samen op de wei wandelen. Ik heb maar één taak, Arn wakker houden."

Zelf gaf Arn aan erg uit te kijken naar de show van Slipknot. "Ik verwacht veel vuur", zei hij. "Een tienjarige en een roodharige, dat komt helemaal goed", besloot Thibault. In de loop van de dag hebben de twee niemand minder dan Vman ontmoet, de bassist van Slipknot. Hij ging zonder probleem met hen op de foto.

Bekijk hieronder enkele foto's van Arn en Thibault op de wei van Graspop:

"Iedereen stinkt hier toch naar bier": zo beleefde Arn (10) het concert van Slipknot

Videospeler inladen...

Openingsdans in de moshpit

Arn is lang niet de enige grote fan van Slipknot. Ook Marlies en Vincent zijn verslingerd op de band. Vanochtend zijn ze getrouwd en hun huwelijksdag brengen ze op de wei van Graspop door in afwachting van het optreden van hun idolen. De bruid wachtte liefst 17 (!) jaar om hen live aan het werk te zien, eindelijk komt haar droom eindelijk in vervulling.

"Vincent en ik kennen elkaar al vijf jaar", vertelde Marlies aan de collega's van Studio Brussel. "Op een bepaald moment stuurde ik hem een berichtje dat ik een knuffel nodig had. Hij zei dat ik die op Graspop kon krijgen. We hebben elkaar hier vorig jaar geknuffeld en we hebben gekust."

Bekijk hieronder enkele foto's van het kersverse echtpaar Marlies en Vincent:

"De grond werd van onder mijn voeten weggeslagen. Ik was hopeloos, compleet, tot over mijn oren verliefd op die klootzak. Exact een jaar later zijn we naar het stadhuis gegaan en hebben we ons trouwboekje getekend. Hier komen we nu onze trouw vieren. Als je weet dat het juist is, is het juist. Straks doen we onze openingsdans in de moshpit op "Custer"."

Even voor 21.30 uur vanavond was Vman te gast in de studio van Studio Brussel op de wei en kon een erg ontroerde Marlies hem persoonlijk vragen of de band "Custer" zeker kan spelen straks. "Ik doe mijn uiterste best om het in onze show te krijgen", zei hij. Sterker nog: hij deed haar een stage pass cadeau zowat ze het optreden langs de zijkant op het podium kan meevolgen.

BEKIJK - Marlies krijgt de kans om met Vman te spreken aan de studio van Studio Brussel en ze is bijzonder ontroerd:

Videospeler inladen...

BEKIJK - "Ik heb mijn huwelijksnacht doorgebracht met het plectrum van Slipknot", zo reageerde Marlies na het optreden:

Videospeler inladen...

Bekijk hieronder enkele foto's op en naast het podium op dag 3 van Graspop:

Meest gelezen