Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. “Een TGV maakte een tussenstop op de Heizel, maar mist nog overzicht”: verdeelde punten voor Duivels

Geen leidersplaats in de EK-kwalificatiepoule voor de Rode Duivels na een felbevochten draw tegen Oostenrijk. Op basis van de tweede helft verdiende België meer, maar in het algemeen staken te weinig spelers er bovenuit. Drie Duivels met een 7 op 10, tegenover vier spelers met een 5 op het rapport.

26 reacties

  • rudi michiels

    10 maanden geleden
    Het pijnpunt lag vooral centraal op het middenveld, geen recuperende speler die tweede bal kan veroveren of een duel wint.
  • Albert de Lovendeghem

    10 maanden geleden
    Dank u wel, Romelu dat u ondanks alle onterechte kritiek van uw 'haters' toch nog gemotiveerd blijft en ons over de streep trekt. U haalde ook, terecht, overal het hoogste cijfer. 👍
  • ghislain lefever

    10 maanden geleden
    Kevin en Onana voor het evenwicht in het middenveld, en we hebben een goede ploeg. Doku en Lokebakio dingen zien doen die Hazard niet kon, ze nu nog leren in te
  • Jean pierre Van wesemael

    10 maanden geleden
    Tielemans 6 voor 1 goede pass? Voor de rest niet gezien. Met moeite een 5.
  • pierre de smet

    10 maanden geleden
    Oostenrijk is wel op voorsprong gekomen met veel geluk , mag je niet vergeten . Verdediging verdiende wel een puntje meer , Lukaku eentje minder maar heeft wel weinig goede ballen gehad .Tielemans was weer eens de verdragende speler sorry maar deze is sterk overroepen en vraag me af waarom deze nog mag meespelen en b.v. een Heynen ( de kap . van Genk ) die graag vooruit speelt niet . of die van Gent die onze doelpuntenkoning was verleden seizoen .