AP
Volledig scherm
© AP

“Geklopt door iemand die beter was”: Ayuso verrast Evenepoel en Van Aert in slottijdrit, Skjelmose trekt eindzege over de streep in Zwitserland

Geen Belgische dubbelslag in de Ronde van Zwitserland. In de afsluitende tijdrit verbaasde Juan Ayuso vriend en vijand door 8 seconden sneller te rijden over 25,7 kilometer dan Remco Evenepoel. Wout van Aert werd vijfde, Mattias Skjelmose stelde met een derde plaats zijn eindzege veilig.

40 reacties

  • Marinus van Driel

    10 maanden geleden
    Wat een hoop negatieve reacties i.v.m. de prestaties van Remco. Dit was een top prestatie. Ik schat ze even hoog in als de Ronde van Italië in 2021, toen hij na 8 ritten op de tweede plaats stond, op het einde de strijdbijl moest begraven. En dit in zijn eerste wedstrijd na zijn horror crash. Mensen die de klasse van een wereldtopper niet kunnen inschatten, en enkel maar gal kunnen spuwen, zouden beter een andere krant lezen. Proficiat aan de drie Belgische top tien rijders in Zwitserland.
  • Jonah Kemps

    10 maanden geleden
    Amaai zeg wat zijn we weer goed in het afbreken van onze beste belgen op een koersfiets. Dit is ‘maar’ Zwitserland he mensen, de grote koersen komen er nu pas aan en eigenlijk is het bk nu ook niet echt iets waar die twee echt van wakker liggen dus ze hebben nog wel wat tijd om de topvorm te vinden.
  • Johan Dupont

    10 maanden geleden
    Wie de uitslag van deze ronde van Zwitserland binnen 15 jaar nog eens bekijkt gaat 3 of 4 verschillende tourwinnaars in de top 10 terugvinden. Mark my words.
  • Mieke Dessein

    10 maanden geleden
    Sommige commentaren zijn weer een streling voor het oog
  • Jean-Pierre Van Nylen

    10 maanden geleden
    3 Belgen bij de eerste.tien.Er zijn jaren geweest dat men blij was met een Belg bij de eerste twintig.