Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Niet iedereen was het ermee eens, maar Evenepoel maakte er toch een race van: waarom Remco steeds meer de nieuwe patron van het peloton is

Eén dag na het overlijden van Gino Mäder was koersen kwaal en remedie tegelijk in de Ronde van Zwitserland. Remco Evenepoel, de wereldkampioen, won rit zeven en dat was zijn manier om de ongelukkige Zwitserse renner te eren. Niet iedereen leek het ermee eens. Vooral leider Skjelmose niet. Maar voor wie er nog aan twijfelde: de nieuwe patron van het peloton heet Remco Evenepoel.

43 reacties

  • roland de mesel

    11 maanden geleden
    Remco heeft klasse. En niet alleen op atletisch vlak.. Hij heeft ook een grote persoonlijkheid. Hij kan tegen de wind ingaan en iets bereiken...
  • Sabine De Meyer

    11 maanden geleden
    Patron van het peloton? Dan zal hij eerst wat bescheidener moeten worden...
  • Steve Caria

    11 maanden geleden
    Goede race van hem de andere vluchters konden hem niet volgen. Als bij u opt werk iemand sterft door ziekte of wat dan ook gaat ge dan ook niet meer werken de volgende dagen. Haters hebt ge overal en hier op social media u medeleven betuigen , denkt ge dat een renner of de familie van de overledene da leest.
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    11 maanden geleden
    Een groot kampioen en formidabele mens is opgestaan in de Ronde van Zwitserland: Remco Evenepoel.Een leider zoals we er weinig hebben in dit land En dat op 23-jarige leeftijd.Fenomenaal was hij al op de fiets, maar nu ook als ambassadeur van het wielrennen met een groot hart.Geliefd van Schepdaal tot in Argentina en nog verder.In Remco we thrust.
  • Didi Bellens

    11 maanden geleden
    Remco loopt meer en meer naast zijn schoenen, denkt dat hij het nu is. Weet niet wat bescheidenheid betekent.