‘Ons huis, nieuw huis’: “Niet iedereen wil zijn huis ook op tv tonen”

ShowbitsHet eerste seizoen van ‘Ons huis, nieuw huis’ zit erop. Showbits-reporter Desna zocht het duo Ken en Kristien op om eens terug te blikken op dat eerste seizoen. Wat ging er goed? Waar ging het mis? En wat moet anders in seizoen 2? Waarom leken de kandidaten zo gemoedelijk ten opzichte van de deelnemers in andere huizenprogramma’s zoals ‘Blind Gekocht’ bijvoorbeeld? Je ontdekt het allemaal in deze nieuwe Showbits-video.

5 reacties

  • willy henneco

    10 maanden geleden
    Zeer goed programma een beetje afgekeken van het bbc programma “ george Clarke”
  • NOEL CLAES

    10 maanden geleden
    dankzij deze programma's vliegen de prijzen de pan uit, dank u.
  • Rudy Vercammen

    10 maanden geleden
    Wees realistisch met budgetten en strooi geen zand in de ogen van mensen die zonder de steun van VRT en belastingbetaler een renovatie gaan doen. Belachelijk dat jullie voor zo’n mooie renovaties - proficiat aan Ken en zijn team - zo’n lage budgetten durven noemen. Jullie werken met oa met maatwerk specialist bekend om zijn mooie maar DURE ontwerpen nu lijkt het dat iedereen die renovaties doet in het zal gezet wordt en de tv promoties dubbel mee betaald.
  • Bartholomeus De Groof

    10 maanden geleden
    Wij weten op voorhand dat het 'ons huis' wordt. De prachtige renovaties, die gedaan worden voor belachelijk weinig geld, gaan voor de volgende reeks veel mensen lokken die hun woning bijna gratis kunnen laten renoveren. Is eigenlijk ook een beetje 'blind gekocht' waar mensen ook prachtige woningen krijgen dmv VEEL sponsors.
  • Lien Vermeiren

    10 maanden geleden
    Ik heb zo genoten van dit programma. Heerlijk concept al is het toch eenbeetje unfair voor Kristien om telkens op te boksen tegen de emo-factor waarmee deelnemers aan hun huis blijven plakken. Misschien moet daar een extra incentive gecreëerd tegenover staan in seizoen 2 bvb sponsor meubilair.