© Photo News

Karen Damen vertelt waarom ze het populairste K3’tje was: “Ik had gewoon de dikste tieten”

“Mag ik met je op de foto om mijn man jaloers te maken?” Die vraag kreeg Karen Damen maar al te vaak tijdens haar gloriejaren als “de rosse van K3”, zo vertelt ze in een interview met Humo. De vorige “rosse van K3” weet naar eigen zeggen heel goed aan wat ze haar populariteit te danken heeft.

mrra

Bij mannen is dat overduidelijk, zo zegt het ex-K3’tje zelf: “Mannen vonden mij het meest sexy K3-lid, gewoon omdat ik de dikste tieten had”, lacht ze. Maar dat vindt Damen niet erg, zegt ze zelf in het artikel. “Ik ben heel ijdel: dat mannen me sexy vinden, streelt m’n ego.”

Maar van jaloerse reacties heeft ze amper last. “Het vreemde is dat vrouwen het me vaak lijken te gunnen”, vertelt Damen in Humo. “Ze zeggen zo vaak: ‘Ik zie jou zo graag bezig’ of ‘Ik wou dat ik even zelfzeker was’. Mensen zijn heel lief tegen mij. En als vrouwen dat zeggen, dan weet je dat het zonder bijbedoelingen is, hé.”

Toch is ze het er niet mee eens. “Ik kan me niet inbeelden dat er sexy foto’s van mezelf bestaan. Tenzij misschien per ongeluk: een foto van een optreden waarop ik een kort rokje droeg of zo. Maar die zou ik zelf niet bekijken, vanwege m’n cellulitis”, lacht ze in Humo.

“Ik voel me vaak onzeker, maar dan koop ik een tube zelfbruiner, verf ik mijn wenkbrauwen, scheer ik mijn benen ga ik naar de kapper: goed voor jezelf zorgen helpt op zo’n moment heel wat. Of anders kruip ik gewoon in mijn bed”, lacht ze nog.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER