Thuis bij Sugar Jackson na zwaar ongeval: “Ik heb een speciale engelbewaarder”

Sugar Jackson is weer thuis, nadat hij woensdagavond zwaargewond was geraakt bij een verkeersongeval in Wommelgem. Het zag er even slecht uit voor de ex-bokser, maar intussen mocht hij naar huis en revalideert hij bij zijn gezin in Wijnegem. Sugar is gefrustreerd omdat hij niet kan sporten en werken, maar vooral dankbaar dat hij er nog is.

LEES OOK. Sugar Jackson na zwaar ongeval: “Zo dankbaar dat ik nog leef”

De 42-jarige Sugar Jackson Osei Bonsu was woensdagavond op weg om boksles te geven in Boechout toen hij op de Herentalsebaan in Wommelgem betrokken raakte bij een zwaar verkeersongeval. De bokskampioen zat gekneld en moest door de brandweer bevrijd worden, hij werd overgebracht naar het Universitair Ziekenhuis in Edegem maar verkeerde niet in levensgevaar.

Sugar Jackson is nu thuis aan het bekomen van zijn ongeval. Aan zijn ribben, z’n rug, z’n heup en z’n linkerhand heeft hij nog veel pijn. Hij moet het vooral rustig aandoen, maar dat lijkt niet so simpel te zijn voor hem. “Ik wou opstaan en gaan lopen. Maar mijn vrouw zei: ‘zijt gij zot? Ga rustig liggen’. Maar er is een stuk van mijn rug gebroken. Dat moet genezen en dan mag je niet bewegen en vooral stilzitten. De dokter zei dat ik moet stilzitten. Dus oké, ja, ik moet luisteren.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Bekijk meer ATV