Evenepoel schudt de hand van eindwinnaar Skjelmose.
Volledig scherm
PREMIUM
Evenepoel schudt de hand van eindwinnaar Skjelmose. © Photo News

Ook Remco Evenepoel wint met een halve voorbereiding de Ronde van Zwitserland niet: “Ik ben geen robot, ik ben een mens”

Niet gewonnen, toch tevreden, omdat het moest. Want met een halve voorbereiding win je de Ronde van Zwitserland niet. Ook niet als je Remco Evenepoel (23) heet. “Ik wil niet vergeten dat ik na mijn opgave in de Giro een paar dagen echt ziek geweest ben.”

8 reacties

  • Peeters Francis

    10 maanden geleden
    Remco komt er wel, eigenlijk hij is er al.
  • Philippe Daelemans

    10 maanden geleden
    Mooie prestatie, wederom mooie dingen laten zien En Remco laat je nooit gek maken door deze waanzinnige multimedia wereld en waarin zijn zijn die hun plezier vinden om andere de grond in te boren, God mag weten waarom Daelemans philippe
  • Bernard Deplacie

    10 maanden geleden
    Remco heeft getoond dat hij kan omgaan met verlies en veel goodwill bekomen bij de andere renners. Hij is sociaal in de omgang. Hinault won op deze manier 5x de tour.
  • Arthur Van der Vieren

    10 maanden geleden
    Na een COVID infectie en weinig voorbereiding is dit een schitterend resultaat . Remco heeft toch ook een rit gewonnen. Nog 2 andere landgenoten bij de Top 10 . Prachtig resultaat .
  • Marinus van Driel

    10 maanden geleden
    Puike prestaties van onze landgenoten : derde, zevende en negende plekken. Het is jaren zo goed niet geweest. Proficiat, mannen.